ZADĚLÁVANÉ VEPŘOVÉ SRDCE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 700 g vepřového srdce, 60 g másla, 40 g hladké mouky, 200 g kořenové zeleniny, 1 květák, 4 zrnka nového koření, 4 zrnka celého pepře, nastrouhaný muškátový oříšek a ml.muškátový květ, citrón, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné srdce i s kořením a očištěnou kořenovou zeleninou uvaříme doměkka v osolené vodě. Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, přilijeme studený vývar a dohladka rozvaříme. Přilijeme k vývaru ze srdce a zeleniny a povaříme asi 10 minut. Stále mícháme, aby se houstnoucí omáčka nepřipalovala. Měkká srdce pokrájíme na kousky a vložíme zpět do omáčky, kterou ochutíme 1 lžičkou citrónové šťávy a špetkou strouhaného muškátového oříšku. Nakonec přidáme strouhanou citrónovou kůru, špetku květu, pepř a sůl. Krátce povaříme a podáváme s rýží. Porce na talířích zdobíme růžičkami vařeného květáku.

ZADĚLÁVANÉ VEPŘOVÉ SRDCE ZADĚLÁVANÉ VEPŘOVÉ SRDCE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1418 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz